Online adverteren

img

PPC Marketing

Icon
Video Adverteren
Icon
PPC Remarketing
Icon
Social Adverteren
Icon
Display Adverteren

Aan de hand van een onlinestrategie gaan wij de conversie voor jouw bedrijf optimaliseren. We gaan er voor zorgen dat de online zichtbaarheid optimaal wordt.
Concreet bestaat dit uit de volgende werkzaamheden:
* Via een uitdraai van Google Analytics kunnen wij bezoekersstatistieken overzichtelijk maken.
* Een responsive design geeft ons inzicht in de website en zo kunnen wij jouw website voor tablet en mobiel optimaliseren.

Ook zorgen wij voor de aanwezigheid op Sociale media; LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en Google+. Met behulp van bedrijfsinformatie schrijven goede content en pakkende teksten. Eveneens zorgen wij voor de zoekmachineoptimalisatie en desgewenst Google Adwords-campagnes. Doormiddel van diverse tools kunnen wij de traffic verhogen.

Analytics en data

Zodra wij het webmanagement voor je verzorgen voorzien we je van verschillende statistieken van Google Analytics. Aan de hand hiervan kunnen we meten of de veranderingen die je doorvoert ook daadwerkelijk effect hebben. Met onze tools meten we niet alleen de conversies, maar krijgen we ook inzicht in hoe jouw bezoekers je site gebruiken, hoe zij op jouw site terechtkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen. Je ontvangt van ons een rapportage waarin je allerlei inhoudelijke informatie vindt, die je vervolgens weer kunt gebruiken om je site te optimaliseren voor je bestaande en je potentiƫle klanten. En hoe positiever hun ervaring is, hoe groter de kans op een succesvol bedrijf met tevreden, terugkerende klanten.

1333
PPC Succesvolle Google Adwords campagnes
13
Social media campagnes
44
Successvolle remarketing campagnes
55
Succesvolle seo campagnes

Onze waardevolle klanten