Social Media Marketing

Social Media Marketing Services

  • Brand Monitoring
  • Social Media Management
  • Setup & Custom Profile Design
  • Social Media Contests
img

Professionele tools voor je business

43%

Merk monitoring

Read More
68%

Social media campagnes

Read More
90%

Social Media Management

Read More
19%

Setup & Custom Profile Design

Read More

Op zoek naar meer social media rendement?

Wij weten hoe we je hierbij kunnen helpen en staan je graag bij met het opzetten van Social Media activiteiten of het verder uitbouwen hiervan. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat er wel en niet werkt.

Social Media Marketing is momenteel een van de krachtigste en snelste manier om dit te realiseren. Via het netwerk worden de meeste klanten gevonden. Social Media zorgt ervoor dat de netwerken van mensen eenvoudig en snel op internet te vinden zijn. Dankzij deze sociale netwerken worden meningen en gebeurtenissen met één klik gedeeld. De vertrouwde mond op mond reclame, alleen dan vele malen sneller. Doordat iedereen met elkaar verbonden is op het internet is het netwerk van mensen enorm groot. Het grote succes van Social Media is dan ook een begrijpelijk gevolg. Het effect van Social Media Marketing is vele malen groter, maar ook voordeliger.. Met een druk op de knop is je bericht gedeeld!

Onder Social Media verstaan we onder ander, Facebook, Twitter, LinkedIn, Google + en Pinterest. Facebook is met 1 miljard leden het grootste sociale netwerk ter wereld en omdat men tegenwoordig meer op sociale media zit dan achter de tv is de verwachting dat dit de komende jaren alleen nog maar zal toenemen.

Social Media Marketing is het zakelijk inzetten van deze netwerken. Ieder bedrijf is uniek wat ook verklaart dat de Social Media Marketing maatwerk is.  Van groot belang is het dat we een strategische keuze maken voor een bepaald aantal netwerken. Elk sociaal medium heeft zijn eigen doelgroep, eigen mogelijkheden en voordelen.
Wij begeleiden bedrijven op het gebied van Social Media en het inzetten van Online Marketing. Wel al bezig met Social Media, maar op zoek naar advies of hulp, ook daar helpen wij u graag mee.
Elke organisatie heeft zijn/haar eigen kenmerken, behoeftes en cultuur, vandaar ook dat wij je een tailormade advies geven. Vervolgens leggen wij je in Jip en Janneke taal precies uit wat Social Media exact inhoudt, wat Marketing via Social Media inhoudt en de do's en dont's. Naast Social Media Advies kunnen wij ook het gehele Social Media traject uit handen nemen, zodat je er geen omkijken meer naar heeft.
Wij maken samen met je een plan met een goede en doordachte strategie wat zorgt voor meer succes, minder tegenslagen en kosten- en tijdefficiënter is.
Het doel van strategie is immers de visie te ontwikkelen en meer succes te boeken. Dit succes kan zijn meer rendement, meer bezoekers, een hogere conversie, een betere bekendheid, meer interactie met uw doelgroep en/of lagere kosten. Aan de hand van de bedrijfsdoelen en de doelgroepbepaling stellen wij de lange- en korte termijndoelen op.

Nadat de doelen en de strategie zijn bepaald wordt het tijd om het plan uit te voeren. Bijvoorbeeld het opzetten van een bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn. Maar we kunnen er ook voor kiezen een Twitter account te maken, volledig in de huisstijl van je bedrijf. Het meeste werk zit echter in het onderhouden van deze kanalen en het succes valt of staat hier dan ook mee! Social Media Implementatie is een tijdrovend proces.
De interactie, de afwisseling en de manier waarop een kanaal wordt ingezet bepaalt het succes, heb je hier geen tijd of zin in neem dan contact met ons op.
Wij kunnen dit gehele traject voor je uit handen nemen en zorgen voor uw succes! Aan de hand van een maandelijkse beknopte rapportage houden wij je natuurlijk wel op de hoogte van de gang van zaken. Kortom wij zorgen dat je bedrijf goed vertegenwoordigd is op internet, onder andere op Google en Youtube, maar ook op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. een goede online marketing is van groot belang. Hoog eindigen op Google levert je website namelijk veel meer bezoekers op omdat uw klanten, maar ook je (potentiële) werknemers je beter vinden. Zoekmachine marketing (SEO) is een complex en tijdrovend proces. Daarnaast verandert dit proces constant. Hoe hoog je eindigt op Google is van vele factoren afhankelijk.

Wij hebben de expertise! Laat ons je hierbij helpen!

Social Media Promotie

Icon
CONTENT MARKETING
img
Icon
GEWELDIGE RANKINGS

Zie hoe goed je pagina is geoptimaliseerd

Laat ons je helpen om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Ons team van professionele SEO experts is de perfecte partner voor een succesvolle business partnership.

Laat ons graag weten waar je precies een vraag over hebt en wanneer we je het beste kunnen bereiken.